Kevin Zuidhof is geboren in 1971 te Emmen en heeft meerdere jaren aan ervaring opgebouwd in Public Affairs. Hij heeft al op jonge leeftijd leidinggevende functies bekleed en ook heeft Kevin meerdere bedrijven opgericht. Twee voorbeelden van bedrijven die op dit moment nog actief zijn, zijn IvCB en Double Dutch Formats . In 2003 is Kevin Zuidhof getrouwd en heeft samen met zijn vrouw twee kinderen. Een van hen is 10 jaar oud en de ander is 13 jaar oud.

Studie

In totaal is Kevin naar twee middelbare scholen gegaan, namelijk de GSG in Emmen en RSG in Roermond. Nadat hij zijn middelbareschooldiploma heeft behaald, heeft hij twee universitaire studies afgerond. Kevin Zuidhof heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Radbout Universiteit Nijmegen en behaalde zijn doctoraal in Duitslandstudies.

Werkervaring Kevin Zuidhof

Kevin is aan de slag gegaan bij een onderzoekadviesbureau nadat hij zijn studie afgerond had en is daarna verschillende jaren bij de overheid gaan werken. Hierna vervolgde hij zijn loopbaan in het bedrijfsleven waar hij onder andere werkzaam was bij KPN als Directeur Corporate Communications. Hij wist zeker dat hij ondernemer wilde worden na deze leerzame periode. Vervolgens heeft hij meerdere bedrijven opgericht. Op het gebied van Public Affairs heeft Kevin een ruime ervaring opgedaan. Een voorbeeld van een van zijn meest toonaangevende bedrijven is IvCB. Op het gebied van Public Affairs, stakeholdermanagement, strategische communicatie en Public Strategy is dit bedrijf specialist.

IvCB

Kevin Zuidhof is de managing director bij IvCB en tevens de expert op het gebied van gezondheidszorg & life science. Ook is hij werkzaam binnen thema’s als duurzaamheid, energie, automotive. ICT & telecommunicatie, de financiële dienstverlening, chemie en non-profit instellingen. Hij adviseert binnen zijn rol organisaties met een maatschappelijke meerwaarde en een goed verhaal over de te voeren strategie richting de maatschappij, de overheid en de politiek om de gestelde doelstellingen te kunnen realiseren. IvCB zorgt in de uitvoering voor een effectieve belangenbehartiging met duurzaam resultaat en ook draagt hun aanpak bij aan een versterking van de positie en autoriteit van de desbetreffende organisatie.

Met FTI Consulting als Gold Affiliate partner beschikt IvCB over een sterk internationaal netwerk in onder andere Brussel, Berlijn, Londen en New York. Vanuit deze samenwerking is er een goede samenwerking ontstaan tussen deze partners.

BVPA

Kevin Zuidhof was in de periode 2002 – 2007 de voorzitter van de Beroepsvereniging voor Public Affairs, afgekort BVPA. Op dit moment is hij lid van de Raad van Advies van ZerOrigIndia Foundation en is hij bestuurslid van de Nationale Hoorstichting. Ook was hij voorheen lid van de Adviescommissie Bijzondere Projecten van het Reumafonds.

Overwinningen, teleurstellingen en prijzen

De ruime werkervaring van Kevin Zuidhof heeft ervoor gezorgd dat hij een hoop overwinningen heeft behaald, toch heeft hij ook wel eens een teleurstelling moeten verwerken. Zo heeft hij meerdere keren geprobeerd om vernieuwingen aan te brengen binnen bedrijven en hier heeft hij niet altijd de ruimte voor gekregen. Reden voor hem om op een gegeven moment te besluiten om op te stappen. Trots kan Kevin reeds zeggen dat hij op jonge leeftijd leidinggevende functies heeft gehad. In 2008 heeft hij met succes een aantal bedrijven en initiatieven opgericht. Verder is Kevin Zuidhof erelid van de BVPA en heeft hij de sponsor award in de categorie ‘maatschappij’ gewonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *