Kevin Zuidhof heeft in 2008 het IvCB opgericht. Het bedrijf is in het leven geroepen om voor organisaties rendement te kunnen realiseren met Public Affairs en Stakeholdermanagement. Van een groot aantal organisaties merkte Kevin dat zij advies wilde inwinnen over strategisch op strategisch niveau over de Public Strategy. Dit heeft hem er extra toe gezet om IvCB op te richten en in te spelen op deze groeiende vraag.

Over het bedrijf

IvCB is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Public Affairs, Public Strategy, strategische communicatie en Stakeholdermanagement. Het bedrijf adviseert organisaties over de te voeren strategie richting de media, de maatschappij en de politiek om doelstellingen te behalen. Het IvCB zorgt tevens voor een effectieve belangenbehartiging met een duurzaam resultaat. Ook draagt het bij aan een versterking van de positie en autoriteit van haar klanten.

De medewerkers van IvCB zijn lid van de BVPA, de beroepsvereniging voor Public Affairs. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd conform het Handvest van de BVPA.

Kernwaarden IvCB

Werken met de hoogste normen van professionaliteit, integriteit en vertrouwelijkheid, daarmee werkt het IvCB. IvCB vermijdt de schijn van het behartigen van conflicterende en/of tegenstrijdige belangen. Zowel alle bestaande maar ook voormalige opdrachtgevers kunnen er van uit gaan dat Kevin Zuidhof en zijn collega’s verantwoordelijk om gaan met hun vertrouwelijke informatie. Te allen tijde respecteren zij de wet- en regelgeving en ook stelt het bedrijf zich altijd respectvol op naar anderen.

IvCB en Kevin Zuidhof

Binnen IvCB is Kevin Zuidhof managing director en expert op het gebied van Gezondheidszorg & Life Science. Op strategisch niveau adviseert Kevin Zuidhof organisaties over vraagstukken op het gebied van stakeholdermanagement, Public Strategy en Public Affairs. Ook is hij onder andere werkzaam binnen de thema’s ‘energie’, ‘duurzaamheid’, ‘financiële dienstverlening’, ‘chemie’, ‘automotive’ en ‘non-profit’.

Ook bekleedde Kevin Zuidhof verschillende managementfuncties in Public Affairs voordat hij ivCB oprichtte. Hij was bijvoorbeeld werkzaam bij KPN, Orange en France Telecom. Daarvoor was hij werkzaam bij de Nederlandse overheid.

Tussen 2002 en 2007 was Kevin Zuidhof ook voorzitter van de BVPA, dit was naast zijn werkzaamheden bij bovenstaande organisaties. Op het moment van schrijven is hij bestuurslid van de Nationale Hoorstichting. Ook is hij lid van de Raad van Advies bij ZerOrigIndia Foundation. Tevens was Kevin Zuidhof voorheen lid van de Adviescommissie Bijzondere Projecten van het Reumafonds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *