Bent u op zoek naar een enthousiaste en energiek speaker met passie voor futurologie en de nieuwste technologieën? Dan bent u op zoek naar Richard Van Hooijdonk! Deze trendwatcher en futuroloog met specialismen in Zorg, Agri-sector en Leisure, Finance, Overheid, Bouw, Logistics en HRM is een doorgewinterde keynotespeaker die uw evenement nóg spectaculairder maakt dan het al was. Richard van Hooijdonk, bekend van TV en radio, wordt geroemd om zijn enthousiaste vorm van presenteren. Lees meer op zijn website.

Begin van carrière Richard Van Hooijdonk

Richard Van Hooijdonk begon zijn carrière bij JWT, een internationaal reclamebureau. Hierna bleef hij nog enkele jaren actief in deze branche en zo heeft hij ook nog gewerkt als marketingmedewerker én manager bij onder andere OHRA, SNS Bank en Delta Lloyd. Tevens is hij ook zelfstandig ondernemer geweest in de marketingwereld. Inmiddels heeft hij dit al enkele jaren achter zich gelaten en is hij sinds 2014 actief als futuroloog en trendwatcher.

Trendwatcher in Futurologie

Door de aanhoudende groei van zijn passie voor nieuwe technologieën en trends op het gebied van “oplossingen voor de toekomst”, besloot hij in 2014 zich hier op te focussen. Richard Van Hooijdonk is vanaf dat moment zich gaan verdiepen en is inmiddels uitgegroeid tot misschien wel de grootste naam in de branche. Zijn voorspellingen zijn gebaseerd op diepgaand onderzoek, wat hij zelf uitvoert in een team.

En dat team bestaat inmiddels uit 30 internationale specialisten. Iedere dag zijn zij continu bezig met het onderzoeken van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Het focusgebied van dit team ligt in AR, VR, 3D/4D Printing, Blockchain, Internet of Things, Biotech, Nanotech, Neurotech, Robotosering en Automatisering, zoals zelfrijdende auto’s.

Media – TV & Radio

Door zijn diepgaande onderzoeken en enhousiaste manier van spreken is Richard Van Hooijdonk inmiddels een gevestigde naam. Zo wordt hij voor veel evenementen uitgenodigd als speaker, maar ook hij is meermaals te gast bij programma’s zoals RTL Boulevar, RTL Late Night en SBS Shownieuws. In het verleden had Van Hooijdonk ook zijn eigen radioprogramma, Mindshift, bij BNR.

Richard Van Hooijdonk, uw keynotespeaker

Wanneer u op zoek bent naar een enthousiaste én goed onderbouwde spreker voor uw evenement, dan moet u bij Richard van Hooijdonk zijn! Niet alleen zijn zijn onderzoeken mateloos interessant, ook weet hij op charismatische en enthousiaste wijze zijn verhaal over te brengen op uw publiek. Uw gasten hoeven zich geen seconde te vervelen wanneer hij verteld over de nieuwste technologische trends. Dat is dan ook te merken aan zijn voormalige evenementen: Richard Van Hooijdonk was spreker op evenementen van onder andere Heineken, RTL, Booking.com, Google, NIKE en zelfs Interpol, om er maar een paar te noemen.

Mooiste overwinningen

Van Hooijdonk is in zowel 2015, 2016, als 2017 verkozen tot meest gevraagde trendwatcher én futurist van Nederland. Zijn lezingen zijn inmiddels al door meer dan 420.000 mensen bijgewoond. In 2018 publiceerde Richard Van Hooijdonk de bestseller ‘De Wereld Van Morgen’.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *