Aad Ouborg werd geboren in de provincie Zeeland. In het stadje Vlissingen kwam hij ter wereld in de zomermaand augustus in het jaar 1959. Dit is echter niet waar Aad Ouborg zijn jeugd doorbracht. Hij groeide namelijk op in Brabant. In de stad Breda om precies te zijn. Hij heeft momenteel vijf kinderen op de wereld gezet met zijn vrouw Dorien. Het hebben van een groot gezin heeft Aad niet van een vreemde. Zelf groeide hij namelijk ook op in een gezin met vijf kinderen. Hij had geen broertjes, alleen maar zussen. 

Verrassende kwaliteiten als ondernemer

Aad Ouborg studeerde af in zijn studie Medicijnen en Fysiotherapie. Maar daarna krijgt zijn leven een onverwachte wending wanneer hij besluit te gaan ondernemen. Dit ondernemen begon niet direct in zijn carrière. Hij begon namelijk eerst als ober. Dit werk deed Aad bij het Van der Valk Hotel Gilze. Dit hotel is gelegen in Tilburg.

Aad Ouborg & BabyBliss

Daarna begon hij als importeur in het jaar 1983 bij het bedrijf BaByliss. BaByliss is een bedrijf gespecialiseerd in allerlei verzorgingsapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan scheerapparaten en haarproducten. Hier ontwikkelde hij zich tot de ondernemer die hij vandaag de dag is. Hij bleek erg creatief te zijn in zijn manier van denken en wist dit over te brengen op het bedrijf.

Toen hij stopte met BaByliss, startte Ouborg zijn eigen merk. Hij kwam met Princess Household Appliances. Dit bedrijf was niet alleen een ontwikkelaar van verzorgingsproducten, zoals bij BaByliss. Hij bracht hier ook allerlei andere producten op de markt die konden worden gebuikt in het huishouden. Denk hierbij aan koffiezetapparaten, stofzuigers etc.

Het bedrijf werd een groot succes mede door zijn creatieve manier van denken. In het jaar 2011 besloot hij afstand te nemen van het bedrijf. Naast het ondernemen hield Aad ervan om boeken te schrijven. Zo heeft hij er wel drie geschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *