Naam:  Christiana Haude
Geboortedatum:  12-10-1957
Huidige functie: Eigenaar van tandartspraktijk Bergschenhoek b.v.

Wie is Christiana Haude?

Christiana Haude is geboren in de hoofdstad van Roemenië, Boekarest op 12 oktober 1957. Zij is woonachtig in Nederland, getrouwd samen met haar man heeft ze een kind. Christiana ging naar het Nikolaus Lenau Lyceum. Deze school is gevestigd in Timisoara te Roemenië. Op deze school heeft zij haar diploma behaald en is verder gaan studeren op The Victor Babes University, waar zij medicijnen en farmaceutica ging studeren. Dit is dan ook het vakgebied waar deze school in is gespecialiseerd. Tijdens deze opleiding kwam Christiana Haude erachter dat geneeskunde haar passie is. Om zich ver te specialiseren in een vakgebied heeft zij gekozen voor tandheelkunde. Hier heeft zij voor gestudeerd aan de Ludwig Maximilians Universiteit te München in Duitsland.

Sinds 1990 is Christiana lid van Soroptimist International. Deze organisatie omvat 90.000 leden in 125 verschillande landen. Soroptimist International zet zich in voor het verbeteren van de vrouwenrechten wereldwijd.

Certificeringen

Zoals het een goede tandarts beaamt is Christiana Haude in het bezit van de benodigde certificaten om de beste kwaliteit aan haar patiënten te kunnen garanderen. Zo heeft zij in 2014 meegedaan aan het ENDO Congres en heeft zij deelgenomen aan de Masterclass Gerodontologie Basis. Ook hier heeft zij een certificaat voor in ontvangt mogen nemen. Zij heeft ook de cursus Endodontic Hands-on Course gevolgd, waar zij een certificaat voor heeft ontvangen. Het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam heeft haar de Verklaring Stralingsdeskundigheid Niveau 5A/M overhandigd na het succesvolle afronden van de cursus. Naast deze certificaten heeft zij nog meerdere certificaten behaald, zoals ‘Esthetisch werken met composiet’, ‘Mesotherapie I’, ‘Mesotherapie II’, ‘Injection of Botulinumtoxin and Hyaluron Acid for Aesthetic Procedures’ en nog meer.

 

De werkzaamheden en overwinningen

Zodra Christiana Haude was afgestudeerd in tandheelkunde wilde zij direct ervaring op gaan doen binnen het vak van tandarts. Haar grootste wens was om een eigen praktijk op te richten. Dit is haar na hard werken gelukt en startte zij een praktijk in Duitsland. Na de succesvolle oprichting van deze praktijk besloot Christiana dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Met dit in gedachte en haar motto “elke dag met passie en plezier werken” op zak is zij richting Nederland vertrokken. Ook hier heeft zij een eigen tandartsenpraktijk opgericht en is zij nu de trotse eigenaar van Tandartspraktijk Bergschenhoek. Op het moment van schrijven vervult zij hier de functie van administratie directeur. Uiteraard is zij ook nog werkzaam in haar praktijk als volwaarde tandarts.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *