Anno Neinders

Op 9 september 1971 werd er in Enschede weer een bijzonder persoon geboren. Anno Neinders was zijn naam.  Anno woont vandaag de dag in Drouwenermond, een klein dorpje in Drenthe. Hij is in 2000 getrouwd en heeft elf kinderen gekregen. Wat de heer Neinders bijzonder maakt, is zijn visie op de wereld. Het creëren van een betere wereld voor hem en zijn naasten vindt hij belangrijk. Ook al weet hij dat zijn aandeel hierin maar beperkt is.

Anno heeft op het Ichtus College in Enschede zijn vwo-diploma gehaald. Vervolgens ging hij Hoger Economisch en Administratief Onderwijs (HEAO) studeren. Hier heeft hij ook zijn diploma weten te behalen. Dit is echter niet zijn gehele schoolcarrière, want in 2001 haalde Anno nog een post HBO opleiding. Dit was de HOFAM controllersopleiding.

Werkervaring

Anno Neinders heeft in zijn loopbaan bij veel verschillende bedrijven gewerkt. Ook heeft hij diverse belangrijke functies mogen bekleden. In dit profiel worden de belangrijkste besproken. Zo is Anno Assistent Controller geweest bij Boekelo Folien en bij de Twentsche Kabelfabriek. Verder is hij Financial Controller geweest bij United Springs. Daarnaast is hij projectleider geweest bij Akzo Nobel. Momenteel is Anno directeur van het bedrijf Northern Logistics.

In het verleden heeft Anno Neinders twee bedrijven opgezet, Neinders Management&Advies en ANTE Beheer. Deze bedrijven gingen onder andere over projectmanagement in de logistiek en bouw. Verder was Neinders hier ad interim controller en adviseur voor financiële vraagstukken. Anno Neinders heeft dus een nogal variërende carrière gehad met verschillende functies.

In een interview gaf Anno aan dat hij meerdere successen heeft behaald. Een van zijn belangrijkste was het succesvol afronden van een onderhoudsstop van een zoutfabriek in Delfzijl. Ook heeft hij een nieuwe zoutfabriek weten te realiseren. Daarnaast is hij bezig met het optimaliseren van logistieke processen bij Northern Logistics.

Hobby’s en interesses

Anno vindt het belangrijk om in vorm te blijven. Zo vindt hij het leuk om te schaatsen, hardlopen, volleyballen en fitnessen. Daarbuiten is Anno Neinders altijd op de hoogte van wat er in de wereld speelt. Zo volgt hij dagelijks het nieuws door middel van het journaal, internet, vakbladen en forums. Ook is Anno zeer geïnteresseerd in lezen. Het belangrijkste van alles vindt hij toch het tijd doorbrengen met zijn familie en vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *