Ben Woldring is geboren in het Noorden van het land. In het jaar 1985 werd hij geboren in Groningen. De ondernemer is miljonair geworden met een onderneming die hij zelf heeft opgericht. Hij is de oprichter van Bencom Group.

Ben Woldring, hoe het allemaal begon

Hij begon met een onschuldig schoolproject genaamd Bellen.com. Deze website maakte het mogelijk om verschillende telefoon providers met elkaar te vergelijken. Hij wist veel geld te verdienen aan de website door het plaatsen van meerdere advertenties.

Later richtte Ben Woldring het bedrijf Bencom Group op. Bencom Group is actief sinds 1998. Ze hebben meerdere vergelijkingssites in bezit. Hier worden websites vergeleken die te maken hebben met bellen, digitene, energie en internetten. In het jaar 2014 is de website Poliswijzer hier bij gekomen. Zij maken het mogelijk om verschillende verzekeringsmaatschappijen met elkaar te vergelijken.

Prijs

In het jaar 2003 werd Ben Woldring door Ernst & Young benoemd tot Entrepreneur van het jaar. Drie jaar later werd de ondernemer door businessweek, een Amerikaans blad, uitgeroepen tot Europpees ondernemer van het jaar.

Naast zijn websites, heeft Ben Woldring nog andere interesses. Zo is hij bijvoorbeeld ambassadeur voor het Beatrix Kinderziekenhuis. Dit ziekenhuis is ook beschikbaar voor volwassenen ook al doet de naam dit niet vermoeden. Maar zij hebben een aparte afdeling voor kinderen in het bijzonder. Ook is hij ambassadeur voor de Stichting voor het Gehandicapte Kind. Deze organisatie zet zich in voor kinderen met een fysieke lichamelijke handicap. Zij opgericht in het jaar 1950.

Ben Woldring heeft ook nog meegedaan aan een apart evenement, namelijk The Passion. Dit is een soort musical dat een Bijbels verhaal vertelt. Ieder jaar wordt The Pasion uitgevoerd in een andere stad en dit doen ze sinds het jaar 2011. In 2014 vertolkte Ben de rol van discipel toen het evenement werd gehouden in Groningen.

Door zijn successen als ondernemer heeft hij het ver weten te schoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *