Bert van Drunen is opgegroeid in het Wilhelminadorp. Hij werd echter geboren in Best in het jaar 1953. Hij is in zijn jeugd nog een aantal keer verhuisd. Zo groeide hij ook nog op in Naestanbest Heivelden en Speelheide. Bert is Drunen is opa en heeft twee kinderen met zijn vrouw Kitty.

Bert van Drunen zijn loopbaan

Bert is een van de weinige ondernemers in de lijst die niet zijn middelbare school heeft afgemaakt. Direct na zijn basisschool, begon hij met werken. Dit deed hij bij de Grand Bazar. Ondertussen bestaat dit bedrijf al niet meer. Grand Bazar was een warenhuis gevestigd in Nederland, maar ook in België en Duitsland. Daarna heeft hij nog tot 1972 in een schoenen fabriek gewerkt, genaamd BATA.

Toen maakte Bert een vrij onverwachtse carrière switch. Hij ging aan de slag voor het Ministerie van Defensie en werkte voor de HR-afdeling. Hij werkte hier wel 45 jaar lang, waarvan 15 jaar in Den Haag op de Department van Defensie.

Studie

Bert is dan wel niet naar de middelbare school gegaan, wel heeft hij op latere leeftijd nog de studies Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid gevolgd. Na het voltooien van deze studie, is Bert van Drunen nog lid geworden van de Partij van de Arbeid. In zijn eigen plaatsje Best is hij gaan werken bij het afdelingsbestuur van de PVDA. Zijn doel was altijd om zo helder mogelijk met de bevolking van Best te communiceren. Ook al waren de mensen het niet met hem eens, hij wilde gewoonweg niet dat er onduidelijkheid was over de genomen beslissingen.

Bert is erg begaan met kinderen. Zo zet hij zich in op gebieden als onderwijs, opvang en peuterspeelzaalwerk. In de politiek richt hij zich erg op het welzijn van de gehele bevolking. Met name de gezondheid van de bevolking en de armoedehoeveelheid gaan hem aan het hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *