Marcel Kreté is een zelfstandig ondernemer in Veghel. Hij komt oorspronkelijk uit Den Bosch en is getrouwd. Met zijn vrouw heeft hij drie kinderen op de wereld gezet. Vanaf jongs af aan heeft hij altijd al de ambitie gehad om een eigen bedrijf op te zetten. Hij is inmiddels eigenaar van een bedrijf in de Human Resource branche. Marcel Krete heeft een gezin die hem energie geeft om het uiterste uit zijn bedrijf te halen. Hij was eerder ondernemer in de bouw. Hij moest daar werknemers gaan inhuren en heeft daar uiteindelijk zijn werk van gemaakt. Het sterke punt van Marcel is dat hij zich laat bijstaan door de juiste mensen op de punten waar niet zijn expertise ligt.

Marcel Krete zijn functie bij J&M Personeelsdiensten

In Veghel heeft hij het bedrijf J&M Personeelsdiensten opgericht. Zij bieden bedrijven efficiënte payroll oplossingen aan. Bedrijven die hierin geïnteresseerd zijn, zijn bijvoorbeeld detacheringsbureaus en uitzendbureaus. Zij leveren de software waarmee alle administratie rondom medewerkers geregeld kan worden. Taken die hieronder vallen zijn jaaropgaven, loonstroken, salarisadministratie, ontslagprocedures en meer.

J&M Personeelsdiensten is een jong bedrijf. Het bedrijf heeft een klein team die alle kennis in huis heeft. J&M Personeelsdiensten is graag zeer betrokken bij de klant. Het bedrijf focust zich voornamelijk op de kleinere uitzendbureaus. Bij de bedrijven kunnen zij de back office reguleren. Marcel Krete heeft hier een belangrijke en sturende functie. Als eigenaar van het bedrijf is hij nauw betrokken bij klanten en hij wil dat overbrengen naar zijn medewerkers. Het team heeft dan ook in een korte periode onder leiding van Marcel een sterk georganiseerde bedrijf opgezet. Het bedrijf kan zich verzekeren van flinke omzet groei.

 Eigen ontwikkelde software

Het bedrijf heeft een eigen software ontwikkeld genaamd Flexuur. Hiermee kan het proces van de Backoffice van een uitzendbureau efficiënt en kostenbesparend worden uitgevoerd. Verder zijn alle risico’s afgedekt met verzekeringen.

Klik hier om meer verhalen te lezen over de beste ondernemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *