Chris van den Heuvel is een bijzondere man in de lijst. Hij is namelijk ondernemer en muzikant. Hij is geboren in 1968 en woont momenteel in Oldenzaal. Chris van den Heuvel is naar het conservatorium in Enschede gegaan en is hier ook afgestudeerd. Hij heeft zich tijdens deze opleiding gespecialiseerd op de Bastuba en de Piano.

Chris van den Heuvel – Carrière

Nadat Chris van den Heuvel was afgestudeerd, was hij 18 jaar werkzaam bij de Koninklijke Militaire Kapel: Johan Willem Friso. Op het moment is Chris van den Heuvel ondernemer. Hij geeft namelijk muzieklessen bij mensen thuis. Maar voordat hij begon als ondernemer, was Chris nog leider geweest bij de Bigband van de Landmacht. Mede hierdoor wist hij door te breken in de muziekwereld.

Hij kreeg hier de mogelijkheid om vele concerten te doen met meerdere bekende artiesten. Namen als Karin Bloemen, Do en Guus Meeuwis zingen mee met de muziek van Chris. Hier op volgend is hij vaker leider geweest bij blaaskapellen voor een periode van 25 jaar. Door zijn kwaliteiten heeft hij een plekje bemachtigd in de jury van de KNFM afdeling.

Door alle ervaringen die hij heeft opgedaan is hij nu in staat om zijn kennis door te geven aan de jongere generatie. Dit doet hij door middel van trainingen en workshops. Dit doet hij niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland.

Ook aan huis

Naast de vele concerten wilde Chris ook graag kinderen aan huis lesgeven. Hij merkte dat kinderen met name, het prettig vonden om in hun vertrouwde omgeving les te krijgen in de wonderen van de muziek. Hij gaf vooral pianoles, maar ook een keyboard bespeelde hij graag. Tot slot gaf Chris van den Heuvel les in het bespelen van verschillende koperinstrumenten. Chris vind het geweldig om met muziek bezig te zijn en ziet zich dit ook nog jaren doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *