Tandartspraktijk Bergschenhoek is een tandartspraktijk in de plaats Bergschenhoek te Zuid-Holland, gelegen net boven Rotterdam. Op 1 april 2013 werd de praktijk opgericht door de vakkundige tandarts Christiana Haude. Het vestigingsadres van de tandartsenpraktijk is Oosteindseweg 1, 2661 EA in Bergschenhoek. Het is gelegen naast het mooie Annie MG Schmidt park, wat het een gemakkelijke locatie maakt om te vinden.

Over Christiana Haude

In de nabije omgeving is Tandartsenpraktijk Bergschenhoek van Christiana Haude een erkend feit. De praktijk biedt veel behandelingen aan, waardoor iedereen terecht kan in de praktijk. Voor Christiana Haude is het uitermate belangrijk dat iedereen met mooie en gezonde witte tanden naar buiten loopt na een behandeling. Deze visie vervult zij iedere dag weer met al haar behandelingen. De patiënt staat centraal bij Tandartsenpraktijk Bergschenhoek. Christiana Haude en haar team kijken ook naar de mens achter de patiënt. Individuele zorg staat bij haar vooraan en je kunt als bezoeker niets anders dan uitmuntende zorg verwachten. Bij Haude ben je niet zomaar een patiënt.

Een tandartsbezoek kan voor sommige mensen altijd weer een spannende onderneming zijn. Daarom heeft Christiana Haude er veel tijd en energie in gestoken om het bezoek zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Het is mogelijk om op ieder tijdstip een afspraak in te plannen, zodat het bezoek altijd in het drukke schema van de patiënt past.  Hierdoor is het bezoek aan de tandarts ideaal te combineren met een werkdag.

Verschillende specialisaties

U kunt bij Christiana Haude en haar tandartsenpraktijk terecht voor verscheidene behandelingen. Uiteraard is een normaal bezoek aan de tandarts mogelijk, maar ook voor specialistische behandelingen bent u bij Christiana in goede handen. Wortelkanaalbehandelingen, chirurgische ingrepen en andere taken zijn bij de praktijk geen enkele moeite. Zowel Christiana Haude, als haar personeel hebben de juiste opleidingen gevolgd en zijn in het bezit van alle specialistische certificaten, waardoor u met een gerust hard in de stoel kunt gaan liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *